[pic=76_1284925053.JPG][pic=76_1284924861.JPG][pic=76_1284924821.JPG][pic=76_1284924800.JPG][pic=76_1284924260.JPG][pic=76_1284969729.JPG][pic=76_1284969672.JPG][pic=76_1284969606.JPG][pic=76_1284968600.JPG]Beide ploegen speelden erg zwak en zenuwachtig. Bij de rust stond het nog logisch 0-0. Steven Van Genechten bracht de thuisploeg in de 74' op voorsprong toen hij een voorzet in één tijd binnen knalde. In de laatste minuut van de wedstrijd bleken de vingertoppen van invallersdoelman Wuyts te kort om de 1-1 te vermijden. Vierde gelijkspel voor SKS Herentals, dat en dat is wel positief, SKS heeft nog niet verloren.Mannaerts moest bij SKS Herentals in de tweede helft vervangen worden. Hij liep een gebroken neus op. [i]Extra verslag Jef Peeters / SKS/ThalsFM.[/i]Voor de vierde keer op rij speelde SKS gelijk. De teller staat op 4 punten met 8 gemaakte doelpunten en 8 tegen. In een ontgoochelende eerste helft bakte SKS er helemaal niets van en op een hard schot van Zouggaghi na, kon SKS de bezoekende doelman nooit bedreigen. De bezoekers presteerden ook niet denderend maar dankzij enkele haperingen bij SKS kenden ze een tweetal mooie kansen.Iets na het halfuur moest Yves Mannaerts, na een kopduel, vervangen worden met een zwaar bloedende neus, en kwam terug van de spoedafdeling met het spijtige nieuws dat zijn neus op drie plaatsen gebroken was. We wensen Yves een spoedig herstel.In de tweede helft komt SKS meer in de wedstrijd maar van sprankelend voetbal is er nog geen sprake. Eder schiet hard op doel maar de doelman is attent. In de 62' weer een schot van Eder, de bal wijkt af en de herneming van Van Genechten treft de doelman op zijn weg. Twee minuten later, in de 64' wordt een aanvaller van Zwaneven onderuit gehaald en de strafschop wordt door ex-SKS spits, Guy Peeters genomen. Ondanks hij het kader op het veld van SKS heel goed kent, schiet Guy ver naast de rechtse staak. SKS goed weg. In de 74' gaat Sukmuang diep op links, omspeelt een verdediger en brengt de bal mooi voor doel waar Van Genechten in één keer aanneemt en de 1-0 onhoudbaar voorbij de doelman knalt. Enkele minuten later, op vrijtrap van Zwaneven kopt Bram Goos de bal ongelukkig weg maar de deklat voorkomt de own-goal. Vlak voor affluiten is het nog even warm voor het SKS doel maar Wuyts redt het gevaarlijk schot door een tros spelers. In de toegevoegde tijd, 91' is er bal verlies voor SKS op het middenveld en op de countervoorzet kopt Cornelis met een boogbal die pal onder de deklat valt, de gelijkmaker binnen, 1-1. Net zoals vorige week geeft SKS in de toegevoegde tijd de winst uit hand. Volgende week ontvangen ze in een eerste derby van dit seizoen, de buren van KAC Olen. Wuyts Filip-Mannaerts Yves (34' Sels Gunter)-Vercammen Sven (64' Baeten Michael)-Verhaegen Christoph-Goos Bram-Lambrechts Jasper-Raeyen Wout (46' Sukmuang Thanet)-Zouggaghi Amar-Eder-Van Grieken Marc-Van Genechten Steven. [i]Foto's ThalsFM Ludo & Guy.[/i]